Underbara sol!


Så skönt med en promenad i det här vädret, men medans jag blev pigg av att vara ute och gå så blev den lille alldeles trött!
Efter att jag hade tagit bilden så hann jag bara gå några meter till innan han somnade. :-)


Projekt Nattsömn!

Nu har det då startat, Projekt Nattsömn.

Eftersom den lille här hemma har varit sjuk rätt mycket så har han blivit väldigt bortskämd nattetid, han vaknar alltid någongång mellan klockan 01-03 och vill ha välling och somna i vagnen. Det har varit väldigt skönt att ha det så när han har varit sjuk och vaknat till mycket, då har det räckt med att röra lite på vagnen så har han somnat om.

Men nu är det alltså slut på det, nu vill den här mamman börja sova på nättern!

Jag var helt inställd på att få en riktigt dålig natt, små barn är ju inte riktigt kända för att gilla att man ändrar om rutiner, speciellt inte när målet är att få dem att sluta äta och börja sova.
Han sov riktigt bra i början av natten och vaknade strax före tre, då gick jag in och gav honom napparna, det ska vara en i munnen och en i handen. :-) Det var en väldigt arg kille som insåg att han varken skulle få komma upp ur sängen, sova i vagnen eller få sin välling och det tog mellan 30-40 minuter innan han somnade om ordentligt. Sedan sov han och sov ända till klockan var nästan halv åtta! Så förhoppningsvis så lär han sig snart att det inte är någon idé att vakna på natten och istället sover från klockan 20 till 07-07.30, det skulle ju vara så skönt!




Idag blir det en lång promenad i det fina fina vädret, lite kyla gör absolut ingenting när solen skiner! :-)

Hon älskar mig!

Filippa har de senaste dagarna börjat använda ordet älskar, den första hon sa det om var självklart Grodan! Ja, att Filippa älskar sin Groda har nog alla som känner henne förstått, så det var ju inte helt oväntat att den var den första hon ville tala om att hon äskade.

I torsdags så talade hon även om att hon älskar pappa när det var dags för honom att åka till jobbet, strax därefter fick hon syn på en till hon älskade, Kitty. Teven stod på och det var kalas på The Voice, med Kitty partyhattar, och Filippa blev helt kär!

Idag har vi ju varit extra kramiga med varandra jag och Filippa, och mitt i en riktigt hård myskram så kom det, älskar mamma.

Hon valde helt rätt tillfälle att säga det! Och ordet älskar blev plötsligt värt så mycket mer!

Mamma älskar dig också!!

         

    


 

Filippa 28 februari 2008.


Redan dags för 1 års kontroll!

Vi hann med allt som skulle göras idag, förutom dvd'n så blev det även en ny film med Rorri, den gamla är ju alldeles repig och omöjlig att titta på.

Det blev även en söt keps till William, en ny mössa åt Filippa och ett gäng strumpor. Jag har hittat ett par gummistövlar som jag ska köpa åt henne också, men det får vänta lite, helt otroligt söta med Kitty på!

En och annan tår ville gärna komma efter att jag hade vinkat iväg min lilla tös och fortfarande så har jag en liten klump i magen, och bara för att jag vet att hon ska vara borta länge så saknar jag henne redan, massor!

Men nu är det bara att njuta så gott det går av att bara ha ett barn hemma! Gå på promenad, besök av barnens mormor och en sväng till IKEA på söndag, besök på bvc på tisdag för läkarundersökning och 1 års kontroll, helt sjukt att den lille redan har blivit så stor!!

Nu ska jag städa undan och göra lite fint, sedan ska vi åka och handla lite gott inför kvällen!



Jag är ju bara tvungen att lägga in en bild på sötaste tjejen, hur ska man klara av att inte sakna ihjäl sig efter något så gulligt?

Snart är det dags!

Idag blir det inte mycket tid över för bloggen förrän till kvällen, för nu ska det packas och fixas!

Efter att vi har ätit frukost och gjort klart det mesta med packningen så blir det först en vända till Hälla, där ska vi titta om vi hittar en ny liten bärbar dvd till Filippa. Hon fick en i födelsedagspresent förra året, men den var vi tvungna att lämna tillbaka pga att den inte fungerade som den skulle, den blev alldeles för varm när man använde den, så sedan dess har vi haft ett presentkort som har legat och väntat på att få användas igen.

Sedan blir det en sväng ner på stan, vi ska handla det sista och äta lite lunch.

Klockan fyra ska de vara klara för avfärd, och jag kommer sakna ihjäl mig efter den lilla tösen!

Jag fick förresten tag på Patrik 1,5 igår, när jag frågade på Konsum så visade det sig att de fortfarande inte hade packat upp den! Kanske inte alltför bra gjort att inte ha packat upp en film som släpptes i onsdags, men jag var nöjd! ;-)

Filmen var helt ok, inte vad jag hade hoppats på, men bra. Som dvd passar den, men jag är glad över att jag inte valde att se den på bio. :-)

Fem dagar utan tösen!

Nu har vi hunnit med ett syskonbad, en liten sovstund, sista tvätten ligger i maskinen, en sväng till ICA och kvällsmat.

Snart är det dags att hänga tvätten, efter det ska jag försöka plocka undan lite(barnen lär ju gå efter mig och plocka fram allt igen) och sedan ska vi iväg och hämta sambon när han slutar jobbet.

Jag gör mitt bästa för att tänka på de positiva sidorna, men det börjar redan kännas lite jobbigt att den lilla tösen ska åka iväg imorgon!


Kontrollbehov?

Det märks att feber och allt har tagit hårt på den lille också. Filippa har ju varit tröttare än vanligt även efter att hon blivit frisk och likadant är det med William nu, han sover två gånger på dagen och är ändå riktigt trött på kvällen när han ska sova.

Jag funderar på om han även har lite besvär med tänder på gång, han är otroligt gnällig och skriker mest när det är dags att äta.

Men Filippa är sig själv igen, glad, busig och trotsig! Skönt att se att hon har återhämtat sig nu innan det är dags för henne att åka iväg, och nu är det bestämt hur länge de blir borta, min lilla tjej ska bara borta ända tills på onsdag! Jag är väldigt glad över att jag åtminstone har William hemma, för det kommer bli många långa dagar ifrån tösen!

Idag blir det en tvätt och planeringsdag, planering av vad som ska packas ned i väskan imorgon. Sambon får sköta sina saker och se till så han har allt han behöver, men dotterns packning tar jag gärna på mig. Även om han säkert skulle kunna packa även hennes saker och komma ihåg allt måste med så skulle jag nog inte riktigt kunna slappna av om jag inte fick göra det själv, kontrollbehov? Ja, kanske lite. ;-)


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Bloggalina.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Aska
3. Flicknamn: Alma
4. Pojknamn: Anders
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Aquablå
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Anka a l'orange
9. Sak i badrummet: Ansiktskräm
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Andnöd? :-)
12. Något man skriker: Akta!
13. Film: Armageddon
14. Något man dricker: Absolut Vodka
15. Band: ABBA
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Agnegatan
18. Bil: Audi
19. Sång: Ameno
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Armbrytning

Jag utmanar Jenny, Emelie, Maria, Annika(bara för att du är så elak och bangar på utmaningar!).

Ja, jag utmanar bara 4, för nu ska jag sova! :-)

Trött sötnos!

Lugnet som blir hemma när båda barnen har somnat är alldeles för underbart ibland.

Filippa ville inte sova idag på dagen, sedan hon blev sjuk så har hon sovit varje dag efter lunch och ändå varit riktigt trött när det är dags att sova för natten. Men idag så valde hon som sagt bort att sova, istället tog vi en lugn stund på soffan och tittade på Emil medans William sov.

Klockan åtta började jag blanda välling och sedan var det dags att byta till pyjamas på William och lägga honom, och under den minuten det tog för mig att gå upp med honom så lyckades Filippa somna i soffan, trötta sötnosen! :-)

Båda barnen sover, jag har lite kvar att plocka undan som snällt får vänta till första reklampausen, så nu ska jag bara ställa bort datorn och luta mig tillbaka och titta på Grey's Anatomy!

Meredith vs Patrik

Idag släpps Patrik 1,5 på dvd, men även om det lockar massor att åka och hyra den redan idag så får den snällt vänta en eller ett par dagar.

Antingen så ser jag den tillsammans med sambon imorgonkväll eller så blir det på fredag, som invigning på sonens och mina dagar i lugn och ro. ;-)



Nej, istället är det självklart Grey's Anatomy som gäller ikväll! Barnen ska sova före klockan nio och jag ska hitta en skön plats i soffan och titta, helt för mig själv, så skönt! Sambon åker iväg på hockey, det är ju tydligen lite avgörande ikväll, så för hans skull så får jag väl hålla tummarna lite. :-)

Nu har jag väckt upp hönsen från de döda.

Det var en fin liten påse som sambon hade med sig hem igår, och innehållet var alldeles underbart gott. En vaniljsemla från Systrarna Ericsson!



Det blev en ganska tidig kväll igår, klockan tio var jag så trött att jag ville inget hellre än att få somna. Skönt nog så sov William ända till tre innan han vaknade till och efter att han hade somnat om så sov han till nästan halv åtta, så jag är faktiskt en ganska utvilad mamma idag. :-)

Det blir förmodligen en lunch med barnen och Signe idag, det ska bli riktigt skönt att få komma ut lite, vi har varit inne alldeles för mycket nu! Och nu är Williams feber borta, så det blir nog även en sväng ut i snön senare, Filippa har en hel hög med energi i kroppen som hon skulle behöva bli av med!

Här hemma är vi inne i en period med Emil, det är det enda Filippa vill se nu om hon ska titta. Hennes intresse för Astrid Lindgren bådar ju gott inför sommaren, för nog måste vi ta en sväng till Vimmerby även i sommar nu när hon verkligen kommer veta vad det är hon ser! :-)

Avslutar med en liten bild från i somras och vårt besök på Astrid Lindgrens Värld, och självklart fina Line som Lina! :-)


Nyförlovade

Nu är vi hemma igen, en trött mamma, en väldigt trött Filippa och en lika trött William. Jag gav upp och åkte till Oxbacken, och jodå, nog tyckte läkaren där att han behövde inhalera lite.

Barnen sover och jag ska lägga mig och vila den trötta mammakroppen lite.


trött kille efter inhaleringen


När vi var på väg hem så fick jag även höra att nu är det klart, kungligt bröllop nästa sommar! Jag är helt nöjd över att det blir först nästa sommar, då är Filippa nästan fyra år, och hur imponerande måste det inte vara med ett riktigt prinsessbröllop i den åldern? Om hon nu inte helt byter riktning och slutar vara den lilla rosa tjejen hon är nu. :-)


(bild från Expressen)

Så nu får vi börja se fram emot ett äkta svenskt prinsessbröllop! ;-)

Gulligaste busfröet och sötaste sjuklingen!



Filippa ropade på mig, att hon hade hittat på något bus hördes på henne, men jag hade ju aldrig gissat att hon hade kommit på denna idé, tokungen! :-)

Var även tvungen att ta en liten bild på den lilla sjuklingen.


En solig tisdag! :-)

Filippa är nästan hostfri och det är tre dagar kvar tills hon och sambon åker iväg, det längsta jag har varit ifrån Filippa var efter förlossningen med William, så det kommer verkligen kännas helknasigt att inte ha henne hemma!
Stackars mig!

Men samtidigt så ska det bli otroligt skönt att få vara själv med William några dagar, jag tror att han är i lika stort behov av lite lugn och ro som jag är. Han ser så sliten ut nu, han sover dåligt, hostar och febern håller i sig.

Det är så jobbigt när de små är sjuka, man vill helst bara ta över allting själv så de slipper må så dåligt!

Igår hann vi med en tur till Maxi åtminstone, så nu har vi fyllt på matförrådet lite här hemma. Vi har gjort en lista med maträtter för tre veckor framåt, vi har inte riktigt bestämt vilken dag vi ska äta vad, men vi har en lista att välja mellan så vi slipper stå helt utan förslag när det är dags att tänka på mat. :-)

Idag blir det nog bara en lugn dag hemma, tvätta ordning lite och kolla lite vad som behöver packas ner åt dottern.


Sportlovsvecka

Måndag och sportlovsvecka, vilket alltså betyder att båda barnen kommer vara hemma även denna vecka.

Filippa är nästan frisk, det kommer några få hostattacker fortfarande, men inte värre än att hon nu klarar sig helt utan hostmedicin.

Williams feber håller i sig, han hostar och har det lite tungt med andningen, så han får både alvedon och ventoline. Eftersom han har sovit lite dåligt inatt så har han redan fått gå och sova igen, annars så somnar han ju först efter lunch, men idag lär det nog bli två sovstunder under dagen.

Även jag hade en lite smådålig natt, så jag ska passa på att gå och vila lite nu jag också medans sonen sover. Sambon är ju ledig idag, så ska jag få någon extra vila nu i början på veckan med båda barnen hemma så måste jag väl passa på idag. :-)

Patrik 1,5

I veckan släpps det en film på dvd som jag har väntat på, Patrik 1,5!
Jag tror att den kan vara riktigt rolig, och är det nu inget som sambon vill se så får jag väl vänta till helgen, för på fredag åker de ju iväg han och dottern! :-)




Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5".
Men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än den de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.


Melodifestivalen

För en gångs skull så är jag riktigt nöjd över resultatet. Rätt låtar gick vidare till Globen och låtarna som gick till andra chansen får man väl vara nöjd med, det fanns ju ingen annan låt som jag hellre hade velat ha vidare. :-)

William har blivit så gulligt pussgalen, har man honom framför sig tar han tag med båda händerna runt ansiktet och så får man en stor blöt puss av en stor öppen mun.

Men nu ska det fixas lite lunch, och efter det hoppas jag på att få en lugn stund i soffan med två sovande barn på övervåningen.

Något friskare barn och Melodifestivalen!

Det går åt rätt håll här hemma nu.

Williams feber är inte allt för hög, den ligger strax under 39 och då har ändå alvedonet slutat verka, sånt gillar vi. Hostar gör han lite, men det är långt ifrån den hostan som syster har.

Filippas feber är borta, så förutom att hon är betydligt tröttare än vanligt så leker hon på som vanligt idag. Mollipecten vägrar hon ta, den fajten som blir är verkligen inte värd att ta. Men hostattackerna är inte att leka med, när det väl börjar så tar det krafterna ur henne helt och hon hostar och hostar tills hon blir helt matt. Det är ju tur att hon får vara nästintill hostfri på nätterna.

Städningen har jag fått gjord, det är undanplockat och jag har dammsugit och det ser någorlunda ok ut, det blir ju så mycket skönare att sätta sig i soffan ikväll när man slipper sitta och se hur ostädat det är och bara få dåligt samvete. :-)

Ikväll blir det något gott att äta och Melodifestivalen, oavsett om sambon vill se det eller inte! ;-)

Städdag!

Sjuka barn, trött mamma och jobbande pappa = bombnedslag!

Idag blir det fokus på att få barnen att sova samtidigt idag så jag kan få lite extra vila, så nu måste jag passa på att få lite gjort på städfronten medans de är vakna.
William sitter just nu och pysslar med sin Cars Lära-gå-bil och Filippa sitter med en våtservett och tvättar sin bil, så bättre tillfälle än så här lär jag ju inte få att hinna med att städa. :-)

Det är verkligen en stor skillnad på leksätt mellan barnen, och jag är ju lite tveksam till att det enbart kan vara så att han leker annorlunda bara för att han inte har fått ha rosa kläder på sig under sina första månader? :-D

Får man semestra från att vara mamma?

Var precis upp och hämtade William, den trötta killen har sovit riktigt länge idag, och självklart fanns det en orsak.

Han var alldeles röd om kinderna, något som bara tyder på en sak, feber! Gick ner och plockade fram termometern, 39,8.

Trött på eländet så ringde jag Oxbacken, barnen behöver något mot hostan! Och även om jag kan ge Filippa lite Cocillana till natten så är det ju inte gärna något jag ger i större mängder och helst är det ju inget som ska ges under dagen eftersom det blir för mycket hostdämpande. William är ju alldeles för liten och får absolut inte smaka på det, så han stackarn har ju inte så mycket alls mot hostan.

Men nu, nu har vi fått vårt första recept på Mollipect, det tog inte ens fem minuter över telefonen så skulle läkaren fixa ett recept, så jag skulle vänta till efter sex, men efter det så har jag en flaska Mollipect som barnen ska få dela på!

Håll nu tummarna för att Williams feber inte blir lika långdragen, hög och envis som Filippas har varit!

Får man ta semester från att vara mamma några dagar och fly?
Jag har försökt få sambon att nominera mig till Mix Megapol och deras tjejplan till Gran Canaria, men han vill inte riktigt vara med på det.
Lite småarg för det... :-)


Mammut!

Så var det ju det där med filmen igår.



Vi valde, efter att ha tvekat lite när vi väl skulle boka biljetter, Mammut. En film av Lukas Moodysson, så självklart var den lite speciell, men enligt mig helt klart värd att se. Ett litet plus var såklart Michelle Williams i den ena huvudrollen.

Filmen i sig kanske inte var den bästa, men jag blev otroligt berörd. På vägen hem kände jag verkligen hur mycket jag uppskattar det jag har.

Det var riktigt skönt, man glömmer lätt bort det i hela röran av ständigt sjuka barn och brist på sömn.

Vill man nu inte gå och se den på bio så tycker jag absolut att man ska hyra den och se den hemma. Här kommer den få en självklar plats i hyllan bredvid Lilja 4-ever.

Tävling!


"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om ett presentkort värt
500 kronor från Sophies Closet.
Var med och tävla HÄR du med!"

Trött på sjukstugan!

Här hemma fortsätter eländet.

Filippa hade hostat och hostat tills hon spydde igår innan hon skulle sova, så för att försöka få slut på det så fick hon Cocillana, och äntligen så kunde den lilla tösen sova lite.

Natten har varit rätt jobbig, William och Filippa har vaknat i omgångar och hostat och hostat. Ja, för självklart har ju även William blivit smittad, men det var ju rätt väntat. Han har ingen feber, åtminstone inte än, men hostar och hostar även han.

Även om jag tycker synd om Filippa nu när hon är sjuk så undrar jag verkligen vad den lille grabben har gjort för ont för att behöva vara sjuk jämt!

Jag hoppas verkligen att allt det sjuka försvinner när våren kommer, en vår och sommar med friska barn vore ju helt underbart! :-)


Utmanad!

Jag har fått en utmaning, av Jenny. :-)

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta den.

Jennys otäcka saker är:

1. Fiskbullar
Fiskbullar började jag äta under en praktik på dagis, trodde att jag alltid hade vägrat äta det innan med fick veta av mamma att jag älskade det när jag var liten. Nu äter jag det ibland, den i hummersås, men det är ingen favorit.

2. Pölsa
Det skulle jag kunna äta om det krisade, men det krävs mycket för att det ska vara en tillräckligt stor kris. :-)

3. Musslor
Åt ju som jag tidigare skrivit vitlöksgratinerade musslor förra helgen, och det var sjukt gott!

4. Strömming
Fisk är ingen jättefavorit, så en fisk som mest bara är ben undviker jag gärna. :-)

5. Grisfötter
Känns mer som något som en hund skulle välja att gnaga på, det kommer åtminstone aldrig ätas av mig!

Mina äckliga som jag skickar vidare till Hanna, Annika, Line, Mia, Maria är
1. Sniglar
2. Majonäs
3. Ansjovis
4. Sushi
5. Grisfötter

Mammut!

Nu börjar det gå åt rätt håll för Filippa, hon sitter och bygger bluplo och ser lite smått sliten ut.

Jag är däremot lite små trött på att sitta här hemma bland smittorna, så idag så tar jag med mig Signe och går på bio, Mammut. Tänk så skönt, det blir flera barnfria timmar med lite mat och lite film och kanske även lite gottgott.

Vi har en fin paprikaplanta här hemma, den har växt från paprikarester till en fin stor planta. Under vintern så har det blommat lite till och från men vi insåg rätt snabbt att det inte skulle bli några paprikor av blommorna, vi kom på att för att blommor ska bli något ätbart så måste vi ju ha bin, och bin har vi inte här hemma under vintern. :-)

Men nu har det hänt något på vår planta, två fina gröna paprikor! :-)



Nu är vi minst sagt nyfikna på hur det ska gå för våra små paprikor, kan vi verkligen få två ätbara goda paprikor på vår lilla planta i fönstret?

Feberns makt över den lilla kroppen...

Det är helt otroligt hur feber kan påverka en människa.

Hon har ju som sagt ätit mindre än en mus de senaste dagarna, lite välling här och någon liten pastabit där.

I måndags när febern var uppe över 40 grader så fick hon lite välling eftersom hon totalvägrade mat, när hon nästan hade fått i sig allt så började hon smågråta och gnälla över ont i magen och helt plötsligt så hade vi all välling i soffan.

Efter det så har jag tagit det väldigt lugnt så fort hon ska stoppa i sig något och hon har bara fått mat/välling med alvedon i kroppen, alltså ingen mat samtidigt som febern är framme.

Idag bad hon om pasta, och åt pasta utan problem och var rätt glad och pigg. Det hade däremot gått rätt lång tid sedan senaste dosen alvedon och febern låg strax över 39, men ville vänta med alvedonen tills det var läggdags, det har ju varit rätt mycket ändå senaste dagarna.

Det hann väl gå 30-40 minuter, sedan var det dags igen. Hennes kropp vägrar verkligen behålla mat som hon äter samtidigt som hon har feber, hon åt välling både i morse och på dagen idag som hon utan problem har fått behålla, så det är verkligen bara febern (och säkert även lite hostan) som gör att det kommer upp igen.

Stackars liten, hon såg så sliten och tagen ut ikväll efter att pastan hade kommit upp igen. Imorgon blir det läkaren om inte hostan försvinner, febern kan vi ju inte göra så mycket åt, men hostan kan hon väl åtminstone få slippa!

Äntligen!

Fick nyss ett positivt samtal, både ultraljudet och röntgen hade sett bra ut. Så ingen vidare utredning på lille William. Det gillar vi!

När det gäller dottern så härjar febern fortfarande, men nu håller den sig som högst mellan 39,5 - 39.9. Hon äter fortfarande inte alltför mycket, men lite välling går i och även lite pasta då och då. Men hon dricker åtminstone, både vatten och lite mjölk, det känns som att det är huvudsaken.

Sambon har åkt iväg på hockey idag, det börjar närma sig slutet nu och då är det ju såklart lite extra spännande. Själv så kunde jag inte bry mig mindre, hockey hit och hockey dit, jag bryr mig bara om att det äntligen börjar närma sig slutet och snart är det dags för några hockeyfria månader! :-)

Men nu ska jag försöka locka i den lilla lite mer pasta, hon har fått välja sort helt själv, så förhoppningsvis så slinker det ner lite.

Sjuklingen myser i soffan.

Idag är en dag när jag helst skulle vilja sova halva förmiddagen och promenera resten, men tyvärr lär jag nog varken få göra det ena eller det andra, jag är bara glad om barnen är snälla nog och sover samtidigt idag så jag får lite lugn och ro.

Filippa mår åtminstone lite bättre idag, även om hon fortfarande vill tillbringa större delen av tiden i mitt knä. Hon äter inte, men har druckit lite vatten under natten och lite mjölk nu på morgonen, ska även försöka göra ett nytt försök med lite välling.

En liten bild på gårdagens sjukling

Tanken var ju att den här bloggen skulle vara utan bilder på barnen, men eftersom jag tycker att det är lite tråkigt med bloggar utan bilder så kommer det nog få dyka upp en och annan bild ibland ändå. :-)


Tävling


Jag tävlar om ett presentkort värde 1000:- barnshoppingbloggen, i samarbete med Kullerbyttan barnkläder!
Tävla här du med :)

Feber, feber, feber!

Nu har det gått fyra timmar sedan senaste dosen med alvedon och Filippa är uppe på 40,4, så nu är det dags att fylla på med alvedon i den lilla kroppen.

Hon har ägnat större delen av dagen i soffan eller i mitt knä, inte ätit något alls, inte ens en enda liten makaron, pasta är annars något som hon alltid äter. Hon har åtminstone fått i sig lite vatten och lite mjölk, men det får man ju inte alltför mycket energi av.

Våran stackars lilla tjej!

Febrig Filippa!

Idag blir det soffan och Boog&Elliot 2 för Filippa, för självklart hade hon feber även inatt. Nu håller vi tummarna för att febern håller sig borta idag, även om det verkar tveksamt.

Men hellre att hon är sjuk nu än att hon är sjuk när hon ska iväg. Filippa och sambon ska iväg till Jämtland i slutet av februari, jag och William blir ensamma hemma i flera lugna och sköna dagar! :-)

Friska barn?

Efter några dagars ledighet så längtar Filippa efter att få komma till dagis och busa, och jag ser fram emot att få ha några timmars lugn och ro på förmiddagen innan hon kommer hem.

Men självklart lär det inte bli så, som det ser ut nu så är det jag som får åka iväg ensam till Konsum imorgon bitti och hyra hem en film åt dottern.
Filippa började hosta lite smått tidigare idag, det har blivit lite värre nu på kvällen men inte så farligt, men däremot så har hon även fått feber.

Man glömmer bort att uppskatta hur underbart det är med friska barn! Nu håller jag tummarna för att det stannar vid feber, då brukar hon oftast vara pigg och glad med alvedon i kroppen och lite trött och gosig när dosen börjar gå ur och innan det är dags för påfyllning. :-)

Alla hjärtans dag.

Det har varit skönt med några bloggfria dagar, bloglovin hade ju såklart svämmat över med olästa inlägg, men efter att ha fuskat förbi vissa inlägg och läst de roligaste bloggarna så har jag nu kommit ikapp. :-)

I fredags gick det väl ganska bra med William, om man bortser från de stora problemen att få katetern på plats. Efter många misslyckade försök så hämtade de en annan som fick försöka, som efter lite problem tack och lov lyckades till sist. När vi var klara med röntgen så fick vi gå vidare och även göra ett snabbt ultraljud, den stackars pojken var då riktigt trött på allt och verkade riktigt nöjd när vi äntligen kunde åka hemåt igen.

Igår var det då Alla hjärtans dag. Eftersom vi sällan kommer ut och kan göra något tillsammans så passade vi på nu när vi hade turen att få barnvakt några timmar. Det blev lite gott att dricka hos Johan på Varda, med min absoluta sommarfavorit, med smak av  mango och passionsfrukt! :-)
Efter det gick vi till Ruffino, där delade vi först på vitlöksgratinerade musslor och vitlöksbröd och sedan en planka till mig och sambon åt också något kött, jag kommer däremot inte ihåg exakt vad det var.
Jag tackade bestämt nej till dessert, två gånger, men samtidigt som sambon blev serverad kaffe och en liten whiskey så fick jag en stor tallrik med alldeles sjukt god glass med lite blandade bär framför mig, och jodå, nog fanns det lite plats kvar i magen ändå. :-)

Barnen hade skött sig fint hemma och sov snällt när vi kom hem, Filippa sov snällt hela natten och William sov en halvtimme längre än vanligt imorse. Så ett stort tack till Signe som gjorde ett toppenjobb med barnen! :-)

Idag har vi inte gjort alltför mycket, sambon är borta på hockey nu, så honom ska vi hämta upp om drygt en timme och åka och handla en varsin onyttig pizza. Den här helgen är mer än onyttig! :-D


Fredag den 13 februari.

Inte helt nöjd med dagen datum, det är ju dags för Wiliams röntgen idag.

Klockan börjar närma sig sju, väskan är packad, William har ätit gröt och jag har lite tid över innan det är dags att byta om på mig och William. Han vaknade lite tidigare än nödvändigt idag, men hellre det än att jag hade varit tvungen att väcka honom och fått en trött och gnällig kille på köpet.

Det blir en McDonaldsfrulle i bilen på vägen till lasarettet, det här är alldeles för tidigt för mig att äta frukost hemma. :-)

Ha en bra fredag!

Pinglan.

Idag har vi varit duktiga och varit iväg till Pinglan på förmiddagen. William somnade i bilen på vägen dit, vi hade ju varit vakna sedan sex och var lite trötta båda två, så han var nog både lite trött och hungrig medans vi sjöng.

Det gick bra tills det var dags för grodlåten, en samling folk som sjunger Blä-up blev för mycket för den lille stackaren som bröt ihop fullständigt. :-D Sötnosen!

Vi stannade kvar en stund så William fick lite mat i sig, sedan somnade han gott i bilen när vi åkte hem.

Nu ligger han och sover och jag passar på att vila i soffan lite. Efter att jag har hämtat Filippa så ska vi hämta upp Signe och Marika och åka och äta lite sen lunch.

Helt underbart!

Den långa väntan blev betydligt kortare än beräknat!

Idag när jag skulle ta in posten så var det bara ett erbjudande om ettårsfotografering och ett hemligt kuvert adresserat till Målsman för William ...., även om jag hoppades lite så trodde jag mest att det skulle vara någon tråkig reklam eller möjligtvis något från bvc. Men det var precis vad jag hade hoppats på, kallelsen till röntgen, och inte med en tid sent i mars utan nu på fredag!! Så det var ju helt klart en överdrift att vi skulle få vänta 4-6 veckor, och att vi får åka till lasarettet istället för till erikslund(det är väl där det andra stället ligger?) trots att det enligt kallelsen ligger längre bort känns ju helt ok! :-)

Vi får väl se hur vi löser det med Filippa och så, men jag skulle gissa att jag får åka iväg själv med William och sambon får vara hemma och se till att Filippa kommer till dagis som hon ska. :-)

Men jag är väldigt glad över att jag inte behöver vänta längre än så här!

Tisdag.

Det blev ett riktigt myspys slut på dagen igår.

Först var det mat, Filippa fick äntligen pastafjärilarna som hon har gått och suktat efter. :-) Vi köpte dem när vi var på Maxi senast, som lite omväxling mot hennes älskade hjul, och sedan dess har hon bara väntat och väntat på att hon ska få smaka. Till det blev det pastasås, som till slut fanns både i ansiktet, håret och på kroppen på den lilla kladdisen.

Efter maten blev det syskonbad. Det är så härligt att se Williams glädje när han får komma ner i badet med storasyster, det stänker vatten i hela badrummet när han kommer igång. Medans Filippa leker ganska lugnt, häller i och häller ur och häller lite på William, så sitter han och plaskar vilt med både händer och fötter.

Medans Filippa fortsatte bada, med sambon som sällskap, så gick jag och William ner och myste i soffan med vällingen. När det var dags för Filippa att sluta bada så gick jag upp och bäddade ner en väldigt trött kille i sängen, och han hade nog somnat redan innan vi andra hade hunnit ner igen.

Filippa var däremot helt bestämd på att det var sambon skulle gå upp med henne, pappa sova mig, och när den här tjejen har bestämt sig för något så är det ingen idé att försöka protestera. :-) Men de hann bara komma upp innan hon ändrade sig till mamma sova mig, och nej, det var inte värt att bråkas om, så jag gick snällt upp och det tog inte alltför lång tid innan hon också sov.

Jag var trött och sambon började känna sig lite sjuk, så vi gick upp innan klockan ens var tio. Även om vi hann titta lite på teve först så var klockan inte speciellt mycket när jag somnade, så otroligt skönt och behövligt! :-)


Gunga, gunga, gunga!

Mor och dotter hade en riktigt trevlig stund ute i solen.

Vi började med att sätta oss i snölådan, gräva lite i snön och göra snökakor, vi hann även med att vinka till en liten sjukling i grannfönstret.

Strax efter körde det in något stort på parkeringen, och självklart var vi tvungna att gå och titta. Dottern är ju, som de flesta andra barnen, ett stort fan av traktorer, så vi stod kvar en stund och tittade när han först samlade ihop snö i skopan och sedan tippade ur det på andra sidan planket. Dottern såg väldigt imponerad ut! :-)

Efter det blev det en sväng till lekparken. Hon gungade, vi gungade, hon klättrade lite och åkte kana. Hon åkte pulka hem så jag kunde hämta en förpackning pappersnäsdukar, kylan gjorde ju att det rann från både ögon och näsa på den lilla tösen. :-) Sedan tillbaka till lekparken för att gunga mera, det finns inget stopp i den tjejen, hon skulle nog kunna vara ute hela dagen, speciellt så länge hon får sitta i en gunga eller i en pulka.

Det dyker förmodligen upp lite bilder i bilddagboken senare under dagen. :-)

Underbart vinterväder!

Fick sovmorgon i morse, vaknade halv tio och tittar ut genom fönstret, vilket väder!

Allra helst skulle jag vilja vara hemma hos föräldrarna idag, det här är verkligen en "långpromenad på isen med lite korvgrillning". Men nu är jag ju inte där, utan här, så istället så ska jag och dottern passa på att gå ut och leka lite nu medans sambon stannar inne med sonen. Och efter lunch så passar vi på att ta en promenad i det fina vädret, även om det tyvärr inte blir på isen. :-)

Jag irriterar mig lite på att det är sandat här utanför, tycker minsann att det borde kunna få vara sandfritt så man kan köra pulkan lite bättre. :-)

Lugn och ro.

Det gick över förväntan att gå ut med båda barnen. Det här vädret passar dottern lite bättre än när det är sådär kallt som det har varit de tidigare gångerna det har funnits lite snö, annars brukar hon kunna bli lite gnällig och gärna vilja att jag ska vara med på allt hon vill göra. Även sonen var riktigt nöjd över att få vara ute idag, att sitta i pulkan och få åka lite då och då var betydligt roligare än att sitta i vagnen och titta på. :-)

Redan när vi började prata om att gå ut så började dottern prata om att hon ville pling-plonga hos granntjejen, jag trodde däremot att hon skulle banga så fort vi kom ut, men det var först när hon var på väg fram mot dörren som hon fegade ur lite. Men då hade hon lite tur att hon blev upptäckt genom fönstret och jag vill lova att det går lite fortare att få på ytterkläder i det huset än i vårt, för snart kom granntjejen ut och gjorde dottern sällskap.

När det till sist var dags att gå in så kom det högljudda protester från dottern, så vi kom överens om att först åka pulka till soprummet och efter det skulle vi gå in, och det fungerade. Efter att vi hade kastat soporna så följde hon snällt med in utan att gnälla eller protestera, även om hon påpekade ett antal gånger att hon ville busa mera med granntjejen. :-)

Sonen insåg när vi kom in att han var väldigt trött, skulle gissa att han glömde bort det lite när han blev distraherad av pulkaåkningen ute. När jag skulle gå upp och lägga honom så kom det ju fram att även dottern var trött och ville sova, men som väntat så ångrade hon sig så fort vi kom upp och sonen hade somnat.
Idag fick hon bestämma själv om hon ville sova eller inte, så när hon ville gå ner igen så gjorde vi det. Men när jag satt mig i soffan så kom hon och satte sig i mitt knä och det tog nog inte ens två minuter innan hon sov, sötnosen.

Så nu sitter jag här och har lite lugn och ro, jag har lite beslutsångest över vad vi ska äta ikväll, men det är väl som det brukar vara. :-)


Äntligen lite vinter.

Vilken vinter det har blivit ute, verkligen härligt med så mycket snö! :-)

Morgonen började med att jag mutade till mig en sovmorgon, och eftersom jag fick sova så lovade jag att köra ner sambon till jobbet.
Så medans jag klädde på barnen så passade han på att skotta ute, dottern skyndade ut så fort kläderna satt på plats. På väg till stan så insåg vi att inte en enda väg(förutom cykelvägarna) var plogad, vilket verkar lite dumt med tanke på att det ändå har snöat hela natten. Den första plogbilen jag såg, bortsett från de som höll till på cykelvägarna, kom först när vi nästan var hemma igen.

Det var två riktigt glada barn som fick åka pulka från garaget, så tanken är att jag ska krångla mig ut med barnen en stund snart. Lite pulka och kanske även en liten snögubbe, men det hela hade ju varit lite roligare om sonen kunde tumla runt i snön lite istället för att bara sitta och bli kall, verkligen dags att den lille klumpen börjar lära sig gå snart. :-)

Melodifestivaldags!

Lördagkväll, sonen ska gå och sova och dottern ska snart få sova hon också.

Sambon har laddat med lite vin, jag har laddat med lite snacks och Fanta,
så nu är det Melodifestivalen som gäller! :-)


Ha en trevlig lördagkväll!


Gonatt!

Ett mirakel, men nu sover båda barnen, förhoppningsvis åtminstone en timme.

En trött dotter ville absolut inte sova, men en envis mamma vann! :-)

Så nu ska jag sova!! :-)

The Strangers

Sambon kom hem strax efter nio igår, det första han sa var, jag åkte ifrån snuset. Anledningen till att han talade om det för mig var såklart att han ville att jag skulle åka till Konsum och köpa nytt. :-) Så eftersom bilen ändå stod ute, jag inte orkade lyssna på en sambo som gnällde om snus ;-) och jag ändå hade glömt det nya blöjpaketet i bilen så var jag en snäll sambo och åkte iväg lite snabbt medans sambon fick göra klart salladen.

Det blev till slut en ganska sen, men väldigt god middag. Sambon fick sin vilja igenom och fick köttfärspaj och sallad.

Han hade hyrt med sig en film hem, The Strangers, sjukt obehaglig. Att jag är väldigt mörkrädd gör ju inte saken bättre, filmen handlade om det jag är mest orolig över när jag är ensam hemma! Så om någon vill få en anledning att gömma sig lite bakom en kudde eller under en filt, så kan det vara en idé att se den. :-)

Tack vare filmen så blev det en rätt sen kväll och när sonen vaknade inatt så hade han väldigt svårt att komma till ro igen och det tog över en timme innan jag kunde få chansen att somna om, så idag är det en väldigt trött mamma här hemma. Sonen har bara sovit en kort stund på förmiddagen, så min förhoppning nu är att jag ska få dottern att sova en stund efter lunch och att sonen ska sova samtidigt så jag får en chans att vila lite, men det brukar ju inte riktigt gå så lätt när man verkligen hoppas på det. :-)

Men nu ska leka med ett par barn innan det är dags att fixa lunch.


Maxi-besök.

Idag när vi kom hem från dagis så var S här hemma och väntade, eftersom hon är en väldigt uppskattad lekkamrat så fick dottern ganska bråttom hem. Medans S lekte med barnen så passade jag på att ta en snabbdusch, tiden rann iväg så medans dottern var på dagis så jag hann inte stressa med det då.

Efter det blev det en sväng till Maxi, sambon har beställt köttfärspaj tills han kommer hem ikväll. Eftersom jag även behövde påfyllning av gröt till sonen och blöjor så valde vi då att handla på Maxi Erikslund, men det roliga var att blöjorna var dyrare där än på Maxi Hälla och till och med dyrare än ICA Grytan. :-)

När vi hade handlat färdigt så hade dottern ett självklart önskemål, som alltid efter Maxi, lolv! Det bästa hon vet med att handla där är att man får äta korv efteråt, det går inte ens att åka dit direkt efter att hon har ätit utan att hon vill ha korv, Maxi-korven finns det alltid plats för i magen! :-)

Nu ska jag göra sonen klar för natten, medicin, blöjbyte och pyjamas. Tänkte göra ett försök att börja lägga honom tidigare för att förhoppningsvis få honom att sova bättre på natten, även om det har blivit betydligt bättre sedan han blev frisk.

Mina fynd och barnens presenter!



Dotterns fina!



Sonens söta!



Mammans fynd!

Skorea på Bianco! :-)

Jag glömde bort datorn lite igår, eller lite och lite, jag var in och kollade bloglovin lite snabbt, men hade för många olästa inlägg för att orka. :-) Men efter att ha lagt lite tid på det nu på morgonen så är jag nu ikapp igen.

Så vad gjorde jag då igår istället för att surfa runt på internet?

Jag fick väcka en väldigt trött dottern klockan 08.10 för att jag skulle ha möjlighet att hinna få henne till dagis i tid. När jag kom hem kände jag att jag ville ut, det har varit så otroligt mycket tid hemma nu på senaste, antingen för att hålla en sjuk son hemma eller för att allt det sjuka har resulterat i dåliga nätter som jag har passat på att sova igen på förmiddagarna.

När det var dags för sonen att sova placerade jag honom i vagnen, lämnade sambon på soffan och åkte ner på stan. Väl nere på stan så ville jag såklart även ha lunch, så jag messade S och frågade om hon möjligtvis skulle jobba i Västerås och om hon i så fall hade lust att ha en lunchdejt på stan. Och ingen tackar väl nej till en lunch på stan? :-)
Medans jag väntade på att hon skulle komma passade jag på att ta mig igenom KappAhl, Lindex och H&M. Det slutade tack och lov bara med en Hello Kitty-mössa till dottern, men däremot så har jag nu hittat hennes vårjacka! Så så fin och bara 250kr, alldeles perfekt!

Efter lunchen så tog vi en sväng på stan, och jadå, turen var på min sida! :-)

Det började med att jag hittade lite nytt att ha på fötterna. Det var rea på Bianco, och jag hittade ett par som var nästan precis såna jag har letat efter(även om jag hade föredragit svarta), det fanns två par kvar och jag hade turen att de fanns i min storlek! Rean var upp till 75%, och jodå, det paret jag hade hittat hade såklart 75%! Så eftersom de kostade 600kr så fick jag dem för 150kr, så för att citera min mamma, "det är ju inga pengar!".
Jag är nöjd och ekonomin är nöjd!

På H&M kom den där turen fram igen. I fredags köpte jag en klänning som var lite liten, jag ville kolla om den fanns i annan storlek på Hälla eller annars prova hemma i lugn och ro. När jag var in tidigare, medans jag väntade på S, så letade jag efter klänningen för att se om rätt storlek fanns, men nej, det var fortfarande alla storlekar utom den jag ville ha. Men nu, dagens andra besök på H&M, så tänkte jag att det är lika bra att titta igen, och där hängde den, längst bak och i rätt storlek! :-) Nu hänger den undanhängd och väntar på att sambon ska byta ut den mindre mot den den som sitter ännu bättre!

Barnen fick även en varsin present av S, under ett litet besök på Din Sko så köpte hon ett par söta skor till sonen och ett par sjukt söta skor, som vi har tittat på många gånger, till dottern. Att jag tyckte att det var lite för snällt av henne struntade hon fullständigt i, så det var bara att snällt tacka och ta emot. Och jag vill lova att dottern blev helt överlycklig över sina nya skor, men för att slippa onödiga bråk så är de nu gömda i väntan på att det ska bli mer passande väder för dem. :-)


Det blev lite långt nu, men men, så kan det gå ibland :-)


Busborgen igen??

Vad ska man göra på en onsdag när familjen är ledig?

Dottern har ju sin lediga dag från dagis idag, sambon har en av sina lediga dagar från jobbet och sonen är färdig med penicillinet och febern har vi tack och lov inte sett till något mer.

Jag vet ju att dottern allra helst skulle vilja åka iväg till Busborgen, men jag har inte sagt något om det än utifall det inte blir av, vet att om jag väl skulle säga något om det så kommer hon tjata och tjata tills hon får åka dit. :-)

Hur tapetserar man i en trappa?

Jag har ett problem, jag skulle vilja tapetsera i hallen uppe och i trappen. Men hur gör man när man ska tapetsera en så hög vägg, hur når man ända upp i trappen? Det är ju knappast så man vill börja balansera på en stege som står på ett smalt trappsteg? :-)

Någon som har tips om hur man gör?

Nu är det bara att invänta återbesöket.

Idag har jag pratat med läkaren, och det var ju som han trodde från början. Sonen äter det sista av penicillinet idag, och har nu fått en förebyggande medicin utskriven som vi ska hämta ut imorgon, så den ska han nu äta en gång om dagen tills vi får komma på återbesöket.

Återbesöket kommer bli om ca 4-6 veckor, och då kommer det bland kontrolleras med ultraljud om det läcker urin på något sätt, vilket i så fall ökar risken för att få samma problem igen. Men jag hoppas på att det bara har varit en engångsgrej, eftersom det annars kanske blir tal om operation, och det lille har väl haft nog med problem nu?

Vi hade en rätt dålig natt jag och sonen, han hostade och vaknade med jämna mellanrum, och febern kom även tillbaka en sväng och var uppe på strax över 40. Så efter att vi hade lämnat av dottern på dagis så åkte vi hem, han fick lite gröt och jag lite frukost, sedan så sov vi. Jag sov från elva till ett, han somnade strax innan mig och jag fick väcka honom halv två för att han skulle hinna få i sig en väldigt sen lunch innan vi skulle hämta dottern igen.
Det var hur skönt som helst, och efteråt kände jag mig nästan som en människa igen, helt otroligt! :-)

Stackars lilla sjuka barn!

Nu har jag äntligen fått tag på barnakuten och kunnat fråga om odlingen på sonens urinprov, och som väntat så växte det massor av bakterier i det, så det verkar ju som att läkaren hade rätt.
Han skulle ju höra av sig senast idag egentligen, men fick veta av sköterskan på akuten att han är sjuk och att han förmodligen skulle ringa imorgon, annars skulle jag ringa igen.
Men hon trodde att det skulle bli uppföljning på det här, exakt hur får jag föhoppningsvis veta imorgon eller när jag får prata med en läkare.

Men tack och lov har ju medicinen gjort sitt och febern och så försvann, men har ju som jag tidigare skrivit ersatts med förkylning och hosta. När jag hämtade honom uppe för en stund sedan, efter att han hade sovit en stund, så tyckte jag att han återigen kändes varm.

Så nu får vi snällt välkomna febern igen, när han fick alvedonen hade febern nått 39,3 då hade den gått upp från 38,8 som han hade när jag hämtade ner honom.

Det känns som jag att jag inte ens behöver skriva att jag är sjukt trött på det här nu!

Måndag.

Morgonen började lite senare än planerat, vi var visst en rätt trött familj imorse.
Snäll som jag är så skyndade jag mig lite extra och vi hjälptes åt att fixa barnen, så innan dottern skulle lämnas på dagis så hann vi även med att lämna av sambon på stan.

När vi väl kom hem igen så fixade jag en tallrik gröt till sonen, och en stund senare så somnade han trött, mätt och nöjd. När dottern är på dagis och sonen sover finns det bara en sak att göra, med tanke på de senaste dagarnas dåliga sömn så bäddade jag med gott samvete ner mig i soffan och passade på att sova en stund, helt underbart!

Innan det var dags att hämta dottern hann vi med en promenad, vädret var ju alldeles för fint för att bara sitta inne. Vi gick hemifrån strax efter ett och var på dotterns dagis klockan två, så det hann bli nästan en timmes promenad. Det kändes i kroppen att det var ett tag sedan jag senast var ut på promenad, och att gå med vagn på isigt underlag är inte helt lätt. Men kom fram till att jag måste börja gå ut och gå igen, för trots att det var lite jobbigt så var det riktigt skönt och helt klart värt det! :-)

Nu ligger sonen och sover en stund, och dottern tittar på Rorri, tyvärr på danska då skivan är så repig så den svenska versionen inte ens går att välja.
När sonen vaknar så ska barnen äta lite mat, och lite senare så ska vi åka och hämta sambon på jobbet, jag har beställt min efterlängtade Subway till ikväll, så då är det lika bra att hämta honom så jag får äta en nygjort och god macka. :-)

Nej, inte ens lite bakis! :-)

Det blev en riktigt bra kväll igår, skönt att få lite tid bland vänner och utan barn.

Klockan hann nog bli nio innan de andra kom hem till S igår, då blev det lite alkohol och lite styling och lite allmänt tjejsnack. Vid elva tog vi taxi ner till BMB, och nog märktes det på köerna att det var lönehelg, långa och tråkiga.
Det märks att man inte är ute så ofta, för jag träffade väldigt få personer som jag känner, även om det tack och lov åtminstone fanns några stycken. Däremot så blev det bara jag och S på krogen, då A med vänner försvann i folkvimlet rätt fort, lite tråkigt men lätt hänt när det är så mycket folk överallt.

När klockan var två gick vi till Subway för att köpa med oss lite ätbart hem, det blev ett ljust parmesan bröd med kyckling, bacon, ost, sallad, tomat, gurka, lök och jalapenos, och jag var så otroligt sugen på den hela vägen hem.
Hemma väntade däremot en vaken dottern som hade sovit tokdåligt och frågat efter mig flera gånger, och självklart ville hon sova med mig uppe, sambon låg nere i soffan och sov eftersom även sonen hade sovit dåligt och nu låg i vagnen och sov.

Jag tog med mig mackan upp och tänkte smyga i mig den så fort dottern hade somnat, men en mamma som har sovit dåligt senaste veckan somnar minst lika fort som en trött dotter när klockan är tre på natten, så den mackan åt sambon upp i morse när dottern vaknade och ville gå ner. :-)
Men eftersom jag fortfarande är sjukt sugen på min macka så tänkte jag att sambon får vara snäll och köpa hem en åt mig i veckan. :-D

Halv elva tröttnade jag på att sova och gick ner till den halvan av familjen som var vakna, sonen låg och sov. Jag var betydligt piggare än vad jag hade förväntat mig, så den här dagen har ju inte ens varit lite jobbig. :-)

Nu är sambon på hockey, så snart ska vi åka och hämta honom och åka och köpa lite pizza, en väldigt passande middag en dag som idag! :-)


Tävling




"Jag tävlar om ett Zillstar.se presentkort på 400kr hos SessanOchPrinsessan"

RSS 2.0