Feberns makt över den lilla kroppen...

Det är helt otroligt hur feber kan påverka en människa.

Hon har ju som sagt ätit mindre än en mus de senaste dagarna, lite välling här och någon liten pastabit där.

I måndags när febern var uppe över 40 grader så fick hon lite välling eftersom hon totalvägrade mat, när hon nästan hade fått i sig allt så började hon smågråta och gnälla över ont i magen och helt plötsligt så hade vi all välling i soffan.

Efter det så har jag tagit det väldigt lugnt så fort hon ska stoppa i sig något och hon har bara fått mat/välling med alvedon i kroppen, alltså ingen mat samtidigt som febern är framme.

Idag bad hon om pasta, och åt pasta utan problem och var rätt glad och pigg. Det hade däremot gått rätt lång tid sedan senaste dosen alvedon och febern låg strax över 39, men ville vänta med alvedonen tills det var läggdags, det har ju varit rätt mycket ändå senaste dagarna.

Det hann väl gå 30-40 minuter, sedan var det dags igen. Hennes kropp vägrar verkligen behålla mat som hon äter samtidigt som hon har feber, hon åt välling både i morse och på dagen idag som hon utan problem har fått behålla, så det är verkligen bara febern (och säkert även lite hostan) som gör att det kommer upp igen.

Stackars liten, hon såg så sliten och tagen ut ikväll efter att pastan hade kommit upp igen. Imorgon blir det läkaren om inte hostan försvinner, febern kan vi ju inte göra så mycket åt, men hostan kan hon väl åtminstone få slippa!

Kommentarer
Postat av: Herr E

Usch, usch.. stackars liten. Hoppas den lilla fröken kryar på sig.

2009-02-19 @ 00:13:03
URL: http://www.ejrevi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0