Gunga, gunga, gunga!

Mor och dotter hade en riktigt trevlig stund ute i solen.

Vi började med att sätta oss i snölådan, gräva lite i snön och göra snökakor, vi hann även med att vinka till en liten sjukling i grannfönstret.

Strax efter körde det in något stort på parkeringen, och självklart var vi tvungna att gå och titta. Dottern är ju, som de flesta andra barnen, ett stort fan av traktorer, så vi stod kvar en stund och tittade när han först samlade ihop snö i skopan och sedan tippade ur det på andra sidan planket. Dottern såg väldigt imponerad ut! :-)

Efter det blev det en sväng till lekparken. Hon gungade, vi gungade, hon klättrade lite och åkte kana. Hon åkte pulka hem så jag kunde hämta en förpackning pappersnäsdukar, kylan gjorde ju att det rann från både ögon och näsa på den lilla tösen. :-) Sedan tillbaka till lekparken för att gunga mera, det finns inget stopp i den tjejen, hon skulle nog kunna vara ute hela dagen, speciellt så länge hon får sitta i en gunga eller i en pulka.

Det dyker förmodligen upp lite bilder i bilddagboken senare under dagen. :-)

Kommentarer
Postat av: Mia

Det var en mycket ledsen Sofia som inte förstod varför inte hon kunde få vara ute?!?!? Elaka mamman höll henne inne ;), men har utlovat utelek på onsdag för henne. Hoppas bara det underbara vädret håller i sig.

Men vi var båda avis på er, för det såg bara så härligt ut! Mera soliga vinterdagar framöver!

2009-02-09 @ 18:26:26
URL: http://minis-blogg.blogspot.com/
Postat av: Hanna

hihi visst är skorna fina!? ;) hihi

2009-02-10 @ 09:24:03
URL: http://elliotochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0