Lugn och ro.

Det gick över förväntan att gå ut med båda barnen. Det här vädret passar dottern lite bättre än när det är sådär kallt som det har varit de tidigare gångerna det har funnits lite snö, annars brukar hon kunna bli lite gnällig och gärna vilja att jag ska vara med på allt hon vill göra. Även sonen var riktigt nöjd över att få vara ute idag, att sitta i pulkan och få åka lite då och då var betydligt roligare än att sitta i vagnen och titta på. :-)

Redan när vi började prata om att gå ut så började dottern prata om att hon ville pling-plonga hos granntjejen, jag trodde däremot att hon skulle banga så fort vi kom ut, men det var först när hon var på väg fram mot dörren som hon fegade ur lite. Men då hade hon lite tur att hon blev upptäckt genom fönstret och jag vill lova att det går lite fortare att få på ytterkläder i det huset än i vårt, för snart kom granntjejen ut och gjorde dottern sällskap.

När det till sist var dags att gå in så kom det högljudda protester från dottern, så vi kom överens om att först åka pulka till soprummet och efter det skulle vi gå in, och det fungerade. Efter att vi hade kastat soporna så följde hon snällt med in utan att gnälla eller protestera, även om hon påpekade ett antal gånger att hon ville busa mera med granntjejen. :-)

Sonen insåg när vi kom in att han var väldigt trött, skulle gissa att han glömde bort det lite när han blev distraherad av pulkaåkningen ute. När jag skulle gå upp och lägga honom så kom det ju fram att även dottern var trött och ville sova, men som väntat så ångrade hon sig så fort vi kom upp och sonen hade somnat.
Idag fick hon bestämma själv om hon ville sova eller inte, så när hon ville gå ner igen så gjorde vi det. Men när jag satt mig i soffan så kom hon och satte sig i mitt knä och det tog nog inte ens två minuter innan hon sov, sötnosen.

Så nu sitter jag här och har lite lugn och ro, jag har lite beslutsångest över vad vi ska äta ikväll, men det är väl som det brukar vara. :-)


Kommentarer
Postat av: Mia

Själv är jag i valet och kvalet ang Fia. Hon har gråtit och gråtit över hennes öra sen hon satte sig vid teven efter våfflorna :(. Fan då, tog jag ut henne för tidigt ändå? Suckar, tar det aldrig slut på eländet???

Här blir det iallafall PIZZA till middag S. Latmansmiddag efter en dag i pulkabacken ;) :D

2009-02-08 @ 16:01:16
URL: http://minis-blogg.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Tassar förbi o tipsar dig som redan är med o tävlar hos mig (jätteskoj!) att jag nu har dratt i gång ännu en spännande tävling:



http://uj76.blogspot.com/2009/02/dax-for-tavling-igen.html



Ha en jättebra kväll!

2009-02-08 @ 21:55:46
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0