Tisdagen Del 1

Del 1 - Vårdcentralen

Jag och sambon ledsnade på att ha en sjuk son här hemma, så jag ringde och bokade en tid på vårdcentralen och skulle vara där klockan 15.15. Eftersom dottern kom hem från dagis ganska precis innan vi skulle åka så ville hon såklart följa med, så då åkte vi hela familjen.

Lite senare än planerat fick vi komma in till läkaren, och självklart var det en läkare som jag har varit till med dottern tidigare och då var rätt missnöjd med. Men, alla kan ju ha en dålig dag och är värda en andra chans, eller?

Hon började med lite frågor om hur han mådde och så, och efter det var det dags för en liten undersökning. Den lille skrek hela tiden medans hon försökte lyssna både här och där, hon försökte titta i halsen och klämde lite. Sedan var det öronen, hon började med vänster öra där det var en solklar öroninflammation men det var även rött i höger öra. Hon jämförde även barnen med varandra och kom fram till att sonen nog såg lite gul ut, tyckte inte vi föräldrar också det?

Nu hade hon ju åtminstone hittat öroninflammationen och orsaken till febern, och undrade om vi ändå ville sticka honom i fingret och kolla sänkan. Nu ville vi ju gärna få ordning på honom och sa såklart ja, varför hoppa över det när vi ändå var där.

Den lille var så duktig, gnällde till men blev sedan mest intresserad av plåstret. Vi hann bara sätta oss igen så kom lab-kvinnan ut och ville ta om det, och jadå, han var lika duktig den här gången.

Efter lite väntan så fick vi komma tillbaka in till läkaren, eftersom sänkan visade över 200 så ville hon självklart att vi skulle upp till barnakuten, speciellt eftersom han även var gul, för nu var hon helt säker på att han var gul!

Med remissen till akuten i handen kunde vi äntligen lämna oxbacken.


Kommentarer
Postat av: MIA

Hoppas nu att allt går bra för er... För ni är då värda lite bättre dagar och att lille W snart blir frisk....

Styrkekramar till mor & far och kryapåkramar till W.

2009-01-28 @ 12:40:16
URL: http://minis-blogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0