Sonen växer som han ska! :-)

Besöket på bvc gick bra, sonen växer som han ska, 11kg och 76 cm lång. Nästa gång är det läkarundersökning, och då är det ju även snart dags för hans första kalas, helt sjukt hur fort tiden har gått.

Som tur var så skulle han inte klara av att bygga torn än ;-) Det han däremot skulle klara av att göra var att ta upp en kloss i vardera hand och slå dem emot varandra, det är avancerade tester som gäller! ;-) Han fick även visa att han minsann klarade av att plocka upp små saker med tumme och pekfinger, duktiga killen klarade ju såklart båda sakerna galant. Däremot så är han ju desto sämre på att röra sig framåt, den delen av utvecklingen går riktigt segt. :-)

Hon kollade även på dotterns utslag och gissade på nässelutslag, så imorgon är det dagis som gäller. Det smittar inte, och hon är ju inte alls påverkad av det, så då kan hon lika gärna få gå till dagis, det är ju det hon helst vill. :-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så skönt att det inte var vattkoppor! Lägger till dig via bloglovin så att jag kan följa dig framöver också! Kram Jenny

2009-01-19 @ 17:32:46
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Annika

Haha, ja avanserat var ordet! Men det är väl tur det. Taskigt om det var alldeles svårt så barnen knappt klarade av det. Snacka om att sätta press på dem från början! ;)

Om du bara vill bli lärare för att få läsa en veckas webbdesign skulle jag nog rekommendera en annan linje... hahah :D

2009-01-19 @ 18:09:41
Postat av: Smilla

Ja, vattkoppor är inte så kul fast å andra sidan är det ju bättre ju tidigare i livet de får det.



2009-01-20 @ 01:15:55
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0