Bekymmer med kylan..

Vi har lite klädbekymmer nu när det har blivit kallt ute. Det går bra med den lille, han höll sig varm och mysig sist vi var ute, med overall, täckvantar och både raggsockor och tjocka tossor på fötterna. Vi fick presentkort på Din Sko/Ecco/Skopunkten i julklapp för att han skulle få ett par skor, men hans fötter är för tjocka och han är för dålig på att hjälpa till så inte ett enda par som vi har testat har gått att få på på fötterna. :-)
Dottern har vi däremot större problem med, sambon köpte ny overall åt henne, en Everest, och den håller henne varm om kroppen. Huvudet går också bra och fötterna är helt ok nu med nya raggsockor som sitter alldeles perfekt på fötterna. Men händerna, vi har otroliga problem med hennes händer. När vi kommer in så är händerna alldeles röda och iskalla och hon får ha fingervantar på sig en stund inne tills det har blivit lite bättre. Men igår så kollade jag runt lite på internet och hittade ett par Everest-vantar på Stadium som sambon skulle köpa hem idag, så håller vi tummarna för att vantarna håller värmen lika bra som overallen!

Kommentarer
Postat av: Sanna (grannen)

känner igen det där, men har hört att det egentligen inte finns några vantar till de små liven som funkar... ja enl en kompis som är dagisfröken då.. vi har oxå testat en hel del å det är snudd som så att det inte finns nå.. ha de bra!

2009-01-05 @ 22:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0