Liten kort uppdatering...

Har helt tappat motivationen att skriva här, tillbringar inte långa stunder alls vid datorn för tillfället.

Nu har vi däremot fått ett nytt inskolningsdatum för William, den lille killen börjar på dagis på måndag! Samtidigt som han börjar sin inskolning börjar Filippa flytta över lite smått till nästa avdelning, tror det blir bäst för de båda om de går på olika avdelningar.

Idag var jag och William iväg till bvc på läkarundersökning medans Filippa var på dagis eftersom han fortfarande inte vill resa sig själv, även om han åtminstone har börjat gå lite nu när man håller i honom. Men efter vad läkaren kunde se och känna så trodde hon inte att det var något som var fel, utan att han bara är sen med att gå.

Går även och väntar lite på att få bli faster igen, Fredrik och Emelie ska ju få en liten bebis nu närsomhelst. Eftersom det var beräknat till igår så får vi väl hoppas på att de inte behöver vänta alltför länge, jag vet ju mycket väl hur det är att gå och vänta och vänta och vänta...

Men nu ska jag fortsätta leka med barnen. :-)

Kommentarer
Postat av: Mia

Men shit, tyckte att det var nyss du berättade att du fått nytt inskolningsdatum. Har dagarna verkligen rusat iväg så? Så bra att dom ändå hamnar på varsin avdelning och du ska se att det snart kommer att släppa med att gå för lille W, åtminstone då han börjar på dagis.... Men skönt att ändå doktorn inte hittade nått. Kram och trevlig helg. Hoppas på bättre väder så vi återigen kan vara ute!!!!

2009-05-08 @ 19:36:48
URL: http://minis-blogg.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Hej, skönt att få ett livstecken:) Hoppas ni har det bra! Kram Jenny

2009-05-13 @ 19:52:09
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0